Alumiinikehys peililiukuovet

Alumiinikehys
peililiukuovet

Alumiinikehys peililiukuovet
Peililiukuovi
Peililiukuovet

Imatran Lasiliike ja TuulilasiCenter Retikankuja 8

Lasituotteet - Alumiinikehys peililiukuovet, alumiinipeililiukuovet, liukupeiliovet ja liukupeilit

Tyylikäs ja käytännöllinen peililiukuovijärjestelmä kotiin tai toimistoon.

Alla olevalla peililiukuovi laskurilla voit suunnitella haluamasi peililiukuovet ja tilata peililiukuovet meiltä vaikka asennettuna.

HUOM !
Otamme Teihin vielä yhteyttä ja varmistamme tilauksen yksityiskohdat.
Ennen tilauksen siirtämistä tuotantoon.

Peililiukuovi antaa vaatekaapille huolitellun ilmeen ja antaa lisää käyttötilaa makuuhuoneeseen. Peililiukuovien avulla saat lisää tilan ja avaruuden tuntua myös eteiseen, olohuoneeseen ja toimistoon. Peililiukuovien ohut rakenne ei vie tilaa ripustimilta, eivätkä sivuille liukuvat ovet huonetilaa.
Monikäyttöiset peililiukuovet huolittelevat ja viimeistelevät sisustuksen ja avartavat tilaa.

Peililiukuovet suunnitellaan aina yksilöllisesti tilan vaatimusten mukaisesti. Viimeistellyt tekniset yksityiskohdat ja laatu takaa miellyttävän käyttökokemuksen.

Monipuolisesta väri- ja materiaalivalikoimasta voidaan valita erilaisten laadukkaiden kehysten, peilien, lasien yhdistelmät täydentämään ja korostamaan haluttua tunnelmaa.
Kaikki peililiukuovien lasi- ja peiliosat ovat turvakalvolla varustettuja tai karkaistua turvalasia, joten soveltuvuus on myös turvallinen, lapsiystävällinen ja asennus jopa lastenhuoneeseen.

Kaikissa peililiukuovimalleissa on alhaalla säädettävä kantava pyörästö, Peililiukuoven säätövara +15 mm korkeussuunnassa. Peililiukuoven yläpäässä on äänetön, joustava kaksoispyörästö. Peililiukuovien maksimi aukon korkeus voi olla jopa 2600 mm.

Myönnämme peililiukuovi pyörästölle kymmenen (10) vuoden toimivuustakuun.

Kaikki peililiukuovien lasi- ja peiliosat ovat turvakalvolla varustettuja tai karkaistua turvalasia, joten soveltuvuus on myös turvallinen, lapsiystävällinen ja asennus jopa lastenhuoneeseen.

Kehyksenväri:
Alumiinikehys peililiukuoven kehyksen värin voit valita sisustukseesi parhaiten sopivan värin valkoinen tai hopea peililiukuovikehys ja ala- / yläkiskot.

Peililiukuoven maksimimitat:
Peililiukuovien maksimi aukon korkeus voi olla jopa 2600 mm. Yhden peililiukuoven leveys max. 1200 mm. Laadukkaat alumiinikehys peililiukuovien asennusaukon äärimitat leveys 5900 mm ja korkeus 2600 mm.

Pyörästö ja säädöt:
Alumiinikehys peililiukuovissa on alhaalta säädettävä 60mm halkaisijaltaan oleva kantava pyörästö (max. 80kg). Peililiukuoven säätövara +15 mm korkeussuunnassa. Alumiinikehys peililiukuovien yläpäässä on äänetön, joustava kaksoispyörästö.

Peililiukuoven alumiininen alakisko ja mitat.

Peililiukuoven alumiininen yläkisko ja mitat.

Imatran Lasiliike

Imatran Lasiliike
Retikankuja 8
55800 IMATRA

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 045 - 660 3066
Sähköposti: myynti (at) imatranlasiliike.fi
Www-sivu: www.imatranlasiliike.fi

Avoinna: Ma-To 9-17 ja Pe 9-15
muulloin sop.mukaan