Tuulilasikorjaukset

Tuulilasikorjaukset

Tuulilasikorjaukset
Tuulilasinkorjaus
Tuulilasi korjaus
Kiveniskukorjaus
Halkeamankorjaus

Imatran Lasiliike Muovikuja 3

Palvelut - Tuulilasikorjaukset - Kiveniskeymäkorjaus - Halkeamankorjaus

Tuulilasikorjaus - Imatra

Tuulilasin korjaus on huomattavasti edullisempaa kuin tuulilasin vaihto

Ehdottoman tärkeä ajoturvallisuustekijä on ehjä tuulilasi, jonka näkökentässä ei ole havainnoimista haittaavia vaurioita. Säröt tuulilasissa voivat levitä tuulilasin kestävyyttä ja ajonäkyvyyttä heikentäviksi halkeamiksi. Vaurioitunut tuulilasi on turvallisuusriski, jonka aiheuttamat uhkat kannattaa antaa ammattilaisen arvioitaviksi. Soita tuulilasin hinta, varaa kansamme aika tuulilasin vaihtoon niin vaihdamme tuulilasin sovittuna ajankohtana.

Tuulilasin korjaus on huomattavasti edullisempaa kuin tuulilasin vaihto

Arvioimme aina tapauskohtaisesti, mitä toimenpiteitä autosi tuulilasille pitää tehdä, jotta tuulilasin kestävyys ja käytettävyys pysyvät mahdollisimman hyvinä. Pyrimme aina ensin korjaamaan vaurioituneen tuulilasin, joka on edullisempaa kuin tuulilasin vaihto. Siihen, voidaanko auton tuulilasin kiveniskemä korjata, vaikuttaa olennaisesti sekä särön koko että särön tyyppi ja sijainti tuulilasissa. Mikäli ammattilaisemme arvioi, että auton tuulilasin kiveniskemä voidaan korjata, sinun ei tarvitse olla huolissasi tuulilasin kestävyydestä ja käytettävyydestä. Auton tuulilasissa olevan kiveniskemän korjaaminen tekee tuulilasista yhtä lujan kuin se oli ennen vaurion syntymistä.

Toisin kuin enemmän työtunteja vaativa ja kustannuksiltaan korkeampi auton tuulilasin vaihto, tuulilasin kiveniskemän korjaaminen onnistuu alle 30 minuutissa.
Pienikin kiveniskemä auton tuulilasissa voi laajeta halkeamaksi milloin tahansa, joten auton tuulilasi kannattaa tarkistuttaa mahdollisimman pian kiveniskemän syntymisen jälkeen. Muista myös, että kuljettajan näkökentän alueella vaurioitunut tuulilasi voi aiheuttaa tuulilasin hylkäämiseen katsastuksessa. Soita tuulilasin hinta, varaa kansamme aika tuulilasin vaihtoon niin vaihdamme tuulilasin sovittuna ajankohtana.

Miten tuulilasi korjataan?

Korjaa autosi tuulilasin ripeästi ja ammattitaidolla. Tuulilasin särö puhdistetaan ja täytetään tarkoitukseen sopivalla hartsilla, jonka jälkeen hartsi kovetetaan erityisellä UV-lampulla. Ylimääräinen aines poistetaan ja korjauspinta kiillotetaan, jonka jälkeen tuulilasin pinta on entisen veroinen.

Auton tuulilasista tulee yhtä turvallinen ja kestävä kuin ennen tuulilasin särön syntymistä, ja verrattuna auton tuulilasin vaihtoon auton tuulilasin korjaus tulee halvemmaksi.

Mikäli autossasi on lasivakuutus tai jos autovakuutuksesi sisältää myös lasivahingot, voit teettää auton tuulilasin korjauksen sinulle yleensä maksutta, eikä se yleensä vaikuta bonuksiisi. Soita tuulilasin hinta, varaa kansamme aika tuulilasin vaihtoon niin vaihdamme tuulilasin sovittuna ajankohtana.

Imatran Lasiliike

Imatran Lasiliike
Retikankuja 8
55800 IMATRA

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 045 - 660 3066
Sähköposti: myynti (at) imatranlasiliike.fi
Www-sivu: www.imatranlasiliike.fi

Avoinna: Ma-To 9-17 ja Pe 9-15
muulloin sop.mukaan