• Tuotteet

Tuotteet

Akryylilevyt
Polykarbonaatiti
Alumiiniprofiilit
Alumiinilistat
Suihkutilojen tiivisteet

Imatran Lasiliike Muovikuja 3

Muut tuotteet - Akryylilevyt -Polykarbonaatit - Suihkutilojen tiivisteet

Akryylilevyt - Akryylilevyt kestävät huomattavasti paremmin iskuja, kuin tavalliset lasit ja lisäksi akryylilevyistä on saatavilla ns. iskunsitkeitä versioita, jotka kestävät perus akryyliä paremmin iskuja. Akryylilevyt kestävät hyvin UV-säteilyä, joten se sopii erinomaisesti ulkokäyttöön.
Akryylilevyt - Pleksit

Alumiiniprofiilit - Alumiinilistat - Toimitamme alumiiniprofiileja ja alumiinilistoja. Valikoimassamme on valittavissa värestä LV eloksoitu ( hopea ), valkoinen, ruskea ja joistan alumiiniprofiileista löytyy myös kiiltoanodisoitu.
Alumiiniprofiilit - Alumiinilistat

PC-Kennolevy kirkas ja opaali. MAKROLON MULTI UV-levyt: Toisella puolella on säänkestävyyttä parantava pinnoitus, joten ne ovat ulkokäytössä (esim. lasituksessa) pitkäikäisempiä kuin pinnoittamaton polykarbonaatti.

  • eristävät hyvin lämpöä
  • ovat erittäin iskunkestäviä
  • voidaan kylmätaivuttaa
    Kennolevyt - PC-Kennolevyt kirkas ja opaali

Polykarbonaatti-UV (PC-UV) - Toimitamme polykarbonaattilevyjä kirkkaina, värillisinä läpinäkyvinä tai umpivärjättynä. Polykarbonaattilevyjä on saatavissa UV- tai palosuojattuna, kovapintaisina, heijastamattomina ja elintarvikekelpoisina laatuina.
Polykarbonaalli-UV (PC-UV) polykarbonaattilevyt

Lasiovien tiivisteet - Suihkutilojen tiivisteet - Laaja valikoima suihkutilojen lasiovien tiivisteitä, ontelotiivisteet, magneettitiivisteet, kaksoislaahustiivisteet ja laahustiivisteet.


Imatran Lasiliike

Imatran Lasiliike
Retikankuja 8
55800 IMATRA

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 045 - 660 3066
Sähköposti: myynti (at) imatranlasiliike.fi
Www-sivu: www.imatranlasiliike.fi

Avoinna: Ma-To 9-17 ja Pe 9-15
muulloin sop.mukaan