Terassiliukulasit

Terassiliukulasit

Lukkan
Terassiliukulasit
Terassiliukulasi
Terassilasitukset
Liukulasit
Liukulasitukset
Liukulasi

Imatran Lasiliike Muovikuja 3

Lasituotteet - Terassiliukulasit, terassilasitukset, liukulasit

Lukkan – liukulasit on suunniteltu kestävään, mutta keveään rakentamiseen. Lukkan – liukulaseilla varustetulla terassilla voit pitää terassisi puhtaana pölyltä, sateelta ja melulta. Liukulasit on varustettu harjatiivisteellä, joka muodostaa useasta elementistä koostuvan lasituksen yhtenäiseksi tiiviiksi seinäksi. Erityistä huomiota rakenteissa on kiinnitetty toimintavarmuuteen sekä kesä- että talviolosuhteissa. Lukkan liukulasit, lasiliukuovet, terassiliukulasit, lasiterassit, terassilasit ja terassilasitukset. Lasiliike Imatra.

Lukkan GL – liukulasit on varustettu 1k laseilla ja ne soveltuvat erinomaisesti eristämättömiin tiloihin. VTT:n testaama Lukkan GL pitää hyvin sateen ja tuulen.
Voit pyytää meiltä tarjouksen terassilaseista.

Lukkan liukulasien varastovärit

Lukkan terassilasi liukulaseja toimitetaan vakioväreillä.

Lukkan terassilasit ja liukulasit tuotteilla 5 vuoden rakennetakuu.

Lukkan terassilasitukset- Liukulasit - Lasiterassit - Imatran Lasiliike

Lukkan pystypuitteelliset liukulasit on CE merkitty ja testattu tuote.

Testattua laatua
Lukkan -liukulasit olivat ensimmäisenä suomalaisena liukulasivalmistajana CE merkitty tuote. Jatkuva tuotekehitys ja testaus ovat taanneet Lukkan - tuotemerkin laadun ja toimintavarmuuden pohjolan vaativissa olosuhteissa.

Profiilit ja kiinnitys Lukkan liukulasit, lukkan terassilasi, lukkan terassilasit, lukkan terassilasitukset sekä lukkan terassikaiteet.
Lukkan -liukulasiprofiileissa käytetään pystyprofiilien hakaustekniikkaa. Liukuovien vaakaprofiilit menevät pystyprofiilien sisään. Tällä tekniikalla saavutetaan paras mahdollinen tiiviys tuulenpainetta sekä sadetta vastaan. Pystypuitteellinen liukulasitus antaa paremman suojan sääolosuhteita ja melua vastaan verrattuna pystypuitteettomaan lasitukseen. Lisäksi se on äänetön ja kevyt käyttää.

Terassilasit on suomalasita laatutyötä ja Aluroll Lukkan terassilaseilla on 5 vuoden rakennetakuu.
Liukukiskot ovat 2- tai 4 -raiteisia ja alakiskossa on kallistus sekä vedenpoistoreiät. Yläkiskon säätöprofiili mahdollistaa epätasaiselle tai kaltevalle alustalle kiinnityksen. Säätöprofiili mahdollistaa myös asennuksen hirsirakenteisiin, joissa on huomioitava tarvittava painumavara. Lukkan -liukulasien uudistetuissa pyörästöissä on myös korkeussäätö ja niiden kestävyys ja äänettömyys perustuvat huolella valittuihin raaka-aineisiin ja täysimittaisiin kulutustesteihin.

Lasityypit
Lukkan -liukulaseissa käytetään 4...8 mm:n turvalasia. Erillaiset sävylasit ja vaakapuitteet tuovat tarvittaessa ilmettä ja suojaavat auringonvalolta. Lukkan - Terassilasit, liukulasit, liukuovet ja terassilasitukset terassilasit

Imatran Lasiliike

Imatran Lasiliike
Retikankuja 8
55800 IMATRA

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 045 - 660 3066
Sähköposti: myynti (at) imatranlasiliike.fi
Www-sivu: www.imatranlasiliike.fi

Avoinna: Ma-To 9-17 ja Pe 9-15
muulloin sop.mukaan