Lasituotteet

Lasituotteet

Alumiinirungot
Peililiukuovet
Keittiön välitilanlasit
Lasikatot
Lasiterassit
Saunanlasiseinät
Takan eduslasit
Suihkuseinät
Liukulasit
Tilanjako-ovet

Imatran Lasiliike ja TuulilasiCenter Retikankuja 8

Lasituotteet - Tilanajako-ovet - Saunanlasiseinät - Peililiukuovet

Kattolasi kattolaseina käytetään yleisemmin karkasitua turvalasia. Kattolasina käytetään yleensä 8mm paksua karkaistua turvalasia. Kattolasien kattovasojen jänneväli on oltava alle 1000mm. Lasikatto joka on valmistettu 8mm karkaistulla turvalasilla kestää miehen painon kävellä kattolasi päällä.

Kattolasit - Lasikatto - Kattolasitukset- Imatran Lasiliike

Keittiön välitilan lasit valmistetaan normaali tasolaseista, sisustuslaseista, karkaistusta laseista (turvalasi) ja RAL-taustamaalatuista karkaistuista laseista (turvalasi). Keittiön välitilanlasit on joko 4 mm tai 6 mm laseja. Keittiön välitilanlasit voidaan turvakalvoittaa. Turvakalvo ehkäisee välitila lasin rikkoutuessa henkilövahingot jos välitilan lasii jostain syystä rikkouttuu.

Lasiset tilanjakajat, tilanjako-ovet, lasiliukuovet ovat ratkaisu moneen tilanjakopulmaan. Lasinen liukuovi tuo avaruutta , valoa ja tyylikkyttä kodin kaikkiin tiloihin; makuuhuoneet, kodinhoitohuoneet, pesuhuoneet ( ei kuitenkaan saunoissa ja höyrysaunoissa ).

Tilanjako-ovet - Tilanjako-ovi - Lasiset liukuovet - Imatran Lasiliike

Valmistamme lasiovia, karkaistua lasia ja erilaisia lasisia ratkaisuja monenlaisiin käyttökohteisiin. Saunan lasiseinät kuuluvat mittatilaus tuotteisiimme. Tuotekategoriaan kuuluu laajalti saunan lasiseinät ja lasiseinä ratkaisut. Kaikki tuotteet valmistetaan aina täysin asiakkaan omien toiveiden ja mittojen mukaan. Saunan lasiseinä on kevyt ja nykyaikainen sisustuselementti.

Saunanlasiseinät - Saunanlasiseinä - Lasisaunat - Imatran Lasiliike

Tyylikäs, nykyaikainen, kestävä lasista valmistettu takan eduslasi. Sisusta kestävällä ja paloturvallisella takan eduslasilla, Nykyaikainen takan eduslasi sulautuu sisutukseen ja jättää lattiapinna osittain näkymään lasin läpi. Valittavana kirkas takan eduslasi, harmaa takan eduslasi, pronssi takan eduslasi vakiokoot suoraan varastosta.

 

Imatran Lasiliike

Imatran Lasiliike
Retikankuja 8
55800 IMATRA

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 045 - 660 3066
Sähköposti: myynti (at) imatranlasiliike.fi
Www-sivu: www.imatranlasiliike.fi

Avoinna: Ma-To 9-17 ja Pe 9-15
muulloin sop.mukaan