Lasit

Tasolasit
Sisustuslasit
Koristelasit
Eristyslasit
Kaidelasit
Kalvolasit
Laminoitulasi
Turvalasi
Karkaistulasi
Tuulilasit

Imatran Lasiliike ja TuulilasiCenter Retikankuja 8

 

 

Lasi on nykypäivän sisustuselementti

Laseja käytetään nykyään monenlaisissa asioissa kotona, terassilla, mökillä, toimistoissa jne...
Takaneduslasit antaa nykyaikaisen ja tyylikkään vaikutelman kun lattiamateriaali näkyy lasin läpi. Terassilla saadaan suojaa tuulelta, myrskyiltä, varkauksilta ja sateilta. Tilanjako-ovet ovat yleistyneet käytettävyyden, ja vähän tilaa vievänä ovena jolla voi korostaa sisustuksen värejä ja tyylejä.

Carlocasagrande - Rst-altaat - Teräsaltaat - Pesualtaat
Lukkan liukulasit - Lasiterassi - Terassilasit

Laseja on paljon erillaisia käyttötarkoituksien mukaan.

Lasia käsitelemällä voidaan muuttaa lasin ominaisuuksia halutunlaisiksi eri käyttötarkoituksiin. Tunnetuimmat ja käytetyimmät lasit on tasolasi eli float-lasit josta puhutaan yleisesti myös rakennuslasina. Float-lasi "tavallinen rakennuslasi" valmistetaan jatkuvalla valumenetelmällä aikaan saatu lasinauha, jonka pinnat tasoitetaan sulan tinan päällä. Lasinauhan jäähdyttyä sitä leikataan levyiksi.

Tasolasista voidaan valmistaa käsittelemällä myös pehmeäpintaista ja kovapintaista selektiivilasia. Pehmeäpintainen selektiivilasi valmistetaan tyhjiöpinnoitusmenetelmällä, jolloin saadaan ns. selektiivilasia joilla on hyvä emissivitetti, lämpösäteilyn heijastusominaisuus. Kovapintainen selektiivilasi on pinnoitettu valmistuksen yhteydessä metallikerroksella, jolla on kohtalaisen hyvä emissiviteetti. Selektiivilaseilla parannetaan eristyslasien lämmöneristysa (U-arvoa). Eristyslasi kahdesta tai useammasta lasilevystä valmistettu elementti, jossa lasilevyjen ja listakehien muodostamat tilat on suljettu ilmatiiviisti elastisilla massoilla. Valoaläpäisevän rakenteen lämmöneristyskyky paranee. Käyttämällä eri lasilaatuja elementin osina ja erilaisia kaasuja, ristikoita tai sälekaihtimia välitilassa saadaan elementille haluttuja erikoisominaisuuksia

Lasien väri jatummuus

Lasivärejä on paljon mutta laseissa on lasilaatukohtaisia rajoituksia. Karkaistu turvalasi johon on sekoitettu massaväriä. Karkaistua turvalasia ei voida valmistaa kovinkaan tummana. Värisävy on erotettavissa mutta karkaistun turvalasin tummuusaste on erittäin lievä. Karkaistu silkkipainettulasi ns. RAL-taustamaalattulasi on kokonaan valoaläpäisemätön eikä sen läpi voi nähdä ollenkaan.

Laminoitu kalvolasi "kaidelasi" jossa on kahden lasin välissä PVC-kalvo. Voidaan määritellä lasin lopullinen väri ja tummuusaste tarkkaan. Laminoitu kalvolasi "kaidelasi" voidaan valmistaa erittäin tummia lasivärejä melkein valoaläpäisemattömiä sekä aivan kirkkaita tai vähän värjättyjä. Mahdollisuuksia on lähes rajattomasti.

Imatran Lasiliike

Imatran Lasiliike
Retikankuja 8
55800 IMATRA

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 045 - 660 3066
Sähköposti: myynti (at) imatranlasiliike.fi
Www-sivu: www.imatranlasiliike.fi

Avoinna: Ma-To 9-17 ja Pe 9-15
muulloin sop.mukaan