Keittiön välitila lasit

Keittiön
välitila lasit

Keittiön välitilan lasit
Välitilalasi
Välitilalasit
Välitilanlasit
Lasi välitilaan

Imatran Lasiliike ja TuulilasiCenter Retikankuja 8

Lasituotteet - Keittiön välitila lasit - Lasit keittiön välitilaan

Keittiön välitilan lasit valmistetaan normaali tasolaseista, sisustuslaseista, karkaistusta laseista (turvalasi) ja RAL-taustamaalatuista karkaistuista laseista (turvalasi). Keittiön välitilanlasit on joko 4 mm tai 6 mm laseja. Keittiön välitilanlasit voidaan turvakalvoittaa. Turvakalvo ehkäisee välitila lasin rikkoutuessa henkilövahingot jos välitilan lasii jostain syystä rikkouttuu.

Keittiön välitilan lasi voi olla kirkasta välitilanlasia, värillistä välitilan lasia tai maalattua välitilanlasia. Optiwhite-laseja (ei lasille niin paljon ominaista vihreyttä lasissa) käytetään, kun halutaan optimaalinen väritoisto keittiön välitilanlasissa. Värivaihtoehtoja on useita keittiön välitilan lasitukseen.

Etsatulla taustamaalatulla keittiön välitilan lasilla toteutetaan upea "mattamainen ja huurteinen" pinta. Edellä mainittuja keittiön välitila laseja voidaan käyttää keittiön välitiloissa myös ilman taustamaalausta esimerkiksi tapetin päällä jolloin keittiön välitilan taustavärit ja kuviot näkyvät välitilalasin läpi.

Voit myös pyytää tarjouksen keittiön välitilanlaseista.

Huom ! Valkoinen sisustuslasi ja puhdas valkoinen sisustuslasi. Valkoinen sisustuslasi on valmistettu normaalille tasolasille jossa on lasille ominaista vihreyttä jolloin lasi ei ole vitivalkoinen. Puhdas valkoinen sisustuslasi valmistetaan rautavapaalle lasille "optiwhite lasi" jolla ei ole niin paljon lasille ominaista vihreyttä lasissa ja lopputulos on puhdas valkoinen "vitivalkoinen lasi".

Keittiön välitilalasien reunat hiotaan ja tehdään tarvittavat rei'ät ja loveukset pistorasioille yms.
Keittiön vällitilan lasit on nykyaikainen ja helppohoitoinen vaihtoehto perinteiselle kaakelilaatalle.

Keittiön välitilan lasi on helppohoitoinen ja kestävä materiaali, jolla suojaat näyttävästi keittiön välitilan lialta ja kosteudelta. Keittiön välitilanlasilla moderni, ekologinen sekä helppohoitoinen keittiön välitila.

Imatran Lasiliike

Imatran Lasiliike
Retikankuja 8
55800 IMATRA

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 045 - 660 3066
Sähköposti: myynti (at) imatranlasiliike.fi
Www-sivu: www.imatranlasiliike.fi

Avoinna: Ma-To 9-17 ja Pe 9-15
muulloin sop.mukaan