Kaidelasit

Kalvolasit
Laminoitulasi
Kaidelasi
Harmaat kaidelasit
Pronssi kaidelasit
Opaali kaidelasit

Imatran Lasiliike ja TuulilasiCenter Retikankuja 8

Kaidelasi (laminoitulasi) - Kaidelasit, laminoidutlasit, kalvolasit eli turvalasit

Laminoitulasi kaidelasi / laminoitulasi estää läpitunkeutumisen sekä minimoi viiltovammojen ja lasinpalojen putoilemisen riskin. Jos laminoitulasi / kaidelasi rikkoutuu, lasinsirpaleet pysyvät kiinni elastisessa muovikalvossa (turvalasi). Rikkoutumisesta huolimatta kaidelasi / laminoitulasi pysyy yhtenäisenä ja kalvolasi suojaa edelleen sisääntunkeutumista, putoutumista ja säätä vastaan.

Palveleva lasialan ammattilainen Imatralla - Imatran Lasiliike
Meiltä myös lasialan mittaus- ja asennuspalvelut alueella Imatra, ruokolahti ja lappeenranta.

Laminoitua kaidelasia / kalvolasia ja turvalasia voi työstää, muotoilla ja leikata. Erilaisilla kalvovaihtoehdoilla (jos nimitys kalvolasi) kaidelaseihin saadaan värejä, murronsuoja- ja luodinsuojaominaisuuksia sekä kaidelaseista / kalvolaseista voidaan tehdä erityisiä ääneneristyslaseja

Laminoitulasi, kaidelasi, laminoidut kaidelasit toimitettuna suoraan kotiovellesi. Kaidelasit sekä laminoitulasi ja laminoidutlasit leikataan ja hiotaan asiakkaan antamien mittojen mukaan. Näin kaidelasit ja laminoidutlasit (laminoitulasi) on aina oikean kokoinen suunniteltuun tarkoitukseen.


Pronssi kaidelasi

Lasien laminoinnissa(laminoitulasi) yleisin menetelmä on niin sanottu kalvolaminointi, jossa lasit yhdistetään toisiinsa polyvinyylibutyraalikalvon (PVB) avulla (laminoitu kaidelasi, kalvolasi).
Pyydä tarjous kaidelasesista. Suunnikkaat lasit - Suunnikaiden lasien tarjouspyyntö. Toimitamme edullisesti kaidelasit, kaidelasi, laminoitulasi, laminoidutlasit, kalvolasit, kalvolasi, kaikkiin kaiteisiin kaidelasit meiltä.

Laminoitu lasi on turvallinen ja tyylikäs vaihtoehto julkisivujen, näyteikkunoiden ja lasikaiteiden lasiksi. Turvalasi / kalvolasi pysyy yhtenäisenä rikkoutuessaan, joten se suojaa läpitunkeutumiselta myös rikkoutuneena.

Laminointikalvoilla voidaan laminoitua lasia säätää valon, kalvolasin värisävyä sekä UV-säteilyn läpäisymäärää, joten sisätilat pysyvät viileinä myös auringonpaisteella. Kaidelasit, kalvolasit, turvalasit ja laminoitulasi on kestävä ja ainoa oikea kaidelasi ratkaisu lasikaiteisiin.

Turvallisuusmääräykset

Turvallisuusmääräykset kaiteisiin löytyy tästä linkistä (Lähde: F2 Suomen rakentamismääräyskokoelma, Rakennuksen käyttöturvallisuus, määräykset ja ohjeet 2001, s.7) .

Imatran Lasiliike

Imatran Lasiliike
Retikankuja 8
55800 IMATRA

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 045 - 660 3066
Sähköposti: myynti (at) imatranlasiliike.fi
Www-sivu: www.imatranlasiliike.fi

Avoinna: Ma-To 9-17 ja Pe 9-15
muulloin sop.mukaan