Alumiinilasikaiteet

Alumiinilasikaiteet

Alumiinilasikaiteet
Lasikaiteet
Alumiinikaiteet
AluMax-System lasikaiteet
Kaiteet

Imatran Lasiliike ja TuulilasiCenter Retikankuja 8

Kaiteet - AluMax-system kaidelasijärjestelmä - Alumiinikaiteet -Kaiteet

ALUMAX-system kaidelasijärjestelmällä voit toteuttaa laadukkaan ja näyttävän lasikaide kokonaisuuden niin uudis- kuin saneerausrakentamisessa. Tästä ALUMAX-system kaidelasijärjestelmän tarjouspyyntö sivulle.

AluMax-system Alumiinilasikaide - Alumiinikaide - Lasikaide - Imatran Lasiliike
AluMax-system IN alumiinilasikaide sisäpuolisilla kaidetolpilla, kirkas kaidelasi ulkopuolella lasikaidetta.

Verhousmateriaaleiksi soveltuvat lähes kaikki markkinoilla olevat lasi- ja rakennuslevyvaihtoehdot sekä alumiinilevyt. AluMax-system alumiinikaiteissa voidaan käyttää myös erillaisia profiilipeltejä sekä ritilöitä. Värisävyjen osalta alumiineissa on käytettävissä RAL värisävyjen laaja värimaailma jolloin saadaan julkisivuun yksilöllinen ilme.

AluMax-system Alumiinilasikaide - Alumiinikaide - Lasikaide - Imatran Lasiliike
AluMax-system PP alumiinilasikaide sisäpuolisilla kaidetolpilla kirkas kaidelasi ulkopuolella lasikaidetta.

AluMax-system kaidelasijärjestelmällä toteutetaan ulkönäöllisesti ja rakenteellisesti erillaisia kaidejärjestelmä kokonaisuuksia. AluMax-system kaidelasijärjestelmät soveltuvat niin uudis kuin saneeraukohteisiin.

AluMax-system Alumiinilasikaide - Alumiinikaide - Lasikaide - Imatran Lasiliike
AluMax-system PPK alumiinilasikaide ulkopuolisilla kaidetolpilla ja koristeputkilla. Opaali kaidelasi lasikaiteen sisäpuolella.

AluMax-system suunnitteluohje:
Tämän suunnitteluohjeen tarkoituksena on antaa perustietoa kaidejärjestelmästämme. Kohdekohtainen suunnittelu on kuitenkin kaiken lähtökohta. Silloin voidaan huomioida kohtaan olosuhteet, liittyvät rakenteet sekä määräykset.

AluMax-system peruskaide:
Kaiteen peruslähtökohtana on kaidetolppa johon muut profiilit kiinnitetään. Huomioitavaa on tolppaväliä määriteltäessä tolppajalkojen tai hattukiinnikkeiden kestävyys ja tolppien taipuma. Tolppavälin peruslähtökohtana voidaan pitää kk 1000mm. Tällöin kaide mahdollistaa parvekelasien kiinnityksen kaiteeseen. Profiilien kiinnitykseen käytetään rst- niittejä tarvittavien lujuuksien aikaansaamiseksi. Esimerkiksi lasipaarteen kiinnitys tolppaan niitein 4,8*12/ 2kpl tolppa. Varvaslistaksi suositamme L- kulmaa 24*68*3 lovettuna tolppien kohdalta.

Imatran Lasiliike

Imatran Lasiliike
Retikankuja 8
55800 IMATRA

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 045 - 660 3066
Sähköposti:
myynti (at) imatranlasiliike.fi

Www-sivu: www.imatranlasiliike.fi

Avoinna: Ma-To 9-17 ja Pe 9-15
muulloin sop.mukaan